Wie is Josée?

Wie is de ondernemer achter Betrokkenheid Werkt? Enthousiast, positief, gedreven en geboren op 9 juli 1969 als Josée Daniëlle Blanken in Uitgeest als middelste van drie dochters. Trots op mijn ouders Theo & Karin; zij stonden aan de wieg van Betrokkenheid Werkt! Mijn professionele achtergrond? Na mijn studie H.E.A.O. Commerciële Economie in Amsterdam ben ik gestart bij Tempo-Team. Ik kijk terug op een mooie en professionele loopbaan binnen de uitzendbranche, waarvan 17 jaar bij de Randstad Holding. Mijn functies waren onder andere Key-Accountmanager Post NL, Regio-directeur Groot-Amsterdam en branche-directeur Hospitality. De rode draad: teams, werk, sales, verbinding, klanten, uitzenden en projecten.

Eind 2015 heb ik de keuze gemaakt om te starten als zelfstandig ondernemer. Een keuze vanuit mijn ervaring, talent, drijfveren, ambitie en passie. Omdat niet systemen, maar de medewerkers hét onderscheidend vermogen zijn. Ik zie graag meer eigenheid en "hart" in de business, dat gaat meer werkplezier opleveren, loyale klanten, blije medewerkers en levert duurzame groei door verbetering van bedrijfsresultaat en retentie van medewerkers.

Trots op project Krachtcatering

Samenwerking

Mijn bedrijf run ik zelfstandig met een hoge ambitie, Daarom werk ik met gewaardeerde collega's als mede-trainer en/of werk ik met "collega's" die worden ingezet bij gespecialiseerde vraagstukken en/of voor opdrachten die extra capaciteit vragen. De regie, communicatie en verantwoordelijkheid ligt bij mij, maar via deze partners wordt de continuïteit van de opdracht geborgd en andere inzichten geven scherpte en focus. Dat werkt voor alle betrokkenen.

Betrokkenheid werkt met:

Johan de Jong - trainer en (organisatie)coach www.healthycc.nl/johan-de-jong/

Miranda van der Endt - trainer & loopbaancoach www.talentwijs.com/site/talentwijs.html

Impact on the Job - bevlogen groeiversnelling www.impactonthejob.nl

Ambassadeur

Omdat ik geloof in samenwerking ben ik ambassadeur van de Hostmanship Filosofie (de kunst van het welkom heten) de Week van de Bevlogenheid en de Week van het Werkgeluk. Prachtige initiatieven die passen bij de ambitie en waar ik mijn steentje aan bijdraag. Meer informatie en inspiratie:

www.weekvandebevlogenheid.nl & www.weekvanhetwerkgeluk.nl

The Touchables

Sinds eind 2017 ben ik de trotse voorzitter van stichting The Touchables. Wij zijn een enthousiaste communitity van professionals die zich inzetten voor een optimale klantbeleving. Onze leden zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren. Wij hebben echter allemaal 1 ding gemeen: we proberen allemaal emotionele klantbeleving voorop te zetten in onze eigen werkomgeving en willen anderen inspireren door het organiseren van inspiratiesessies en challenges. Je bent welkom bij ons volgende event: zie www.thetouchables.nl

Gezin & Schoorl

Naast mijn passie voor mijn werk en klantbeleving ben ik dankbaar voor mijn fijne familie en gezin. Getrouwd met Bor, Samen hebben wij drie prachtige kinderen; Elisa (15) Julian (13) en Emma (6). Met onze drie katten en vijf kippen onze K3.

Wij zijn veel buiten te vinden. In onze tuin en op het strand en bij het bos en in onze vakantiewoning in Schoorl. Een woning waar we graag zelf verbljven en die ik zelf verhuur en host. En dat is superleuk, omdat ik hier zelf kan zorgen voor een onvergetelijke klantervaring. Benieuwd? Zie www.airbnb.nl/rooms/17521288?s=51

In het huis is Netflix en Spotify populair. Wij houden van koken, lekker eten en mooie vakanties In het weekend zijn wij trouwe toeschouwers langs de sportvelden. Daarnaast tennis ik en heb ik veel interesse in fotografie en social media. Last but not least, volg ik een opleiding systemisch werken, omdat ik elke dag van goed naar beter wil gaan en deze training bij op scherp zet en zachter maakt.