Wie is Josée?

Wie is de ondernemer achter Betrokkenheid Werkt? Enthousiast, positief, gedreven en geboren op 9 juli 1969 als Josée Daniëlle Blanken in Uitgeest als middelste van drie dochters. Trots op mijn ouders Theo & Karin; zij stonden aan de wieg van Betrokkenheid Werkt! Mijn professionele achtergrond? Na mijn studie H.E.A.O. Commerciële Economie in Amsterdam ben ik gestart bij Tempo-Team. Ik kijk terug op een mooie en professionele loopbaan binnen de uitzendbranche, waarvan 17 jaar bij de Randstad Holding. Mijn functies waren onder andere Key-Accountmanager Post NL, Regio-directeur Groot-Amsterdam en branche-directeur Hospitality. De rode draad: teams, werk, sales, verbinding, klanten, uitzenden en projecten.

Eind 2015 heb ik de keuze gemaakt om te starten als zelfstandig ondernemer. Een keuze vanuit mijn ervaring, talent, drijfveren, ambitie en passie. Omdat niet systemen, maar de medewerkers hét onderscheidend vermogen zijn. Ik zie graag meer eigenheid en "hart" in de business, dat gaat meer werkplezier opleveren, loyale klanten, blije medewerkers en levert duurzame groei door verbetering van bedrijfsresultaat en retentie van medewerkers.

Samenwerking

Mijn bedrijf run ik zelfstandig met een hoge ambitie, Daarom werk ik met gewaardeerde collega's als mede-trainer en/of werk ik met "collega's" die worden ingezet bij gespecialiseerde vraagstukken en/of voor opdrachten die extra capaciteit vragen. De regie, communicatie en verantwoordelijkheid ligt bij mij, maar via deze partners wordt de continuïteit van de opdracht geborgd. Daarbij brengen we "nieuwe" ogen in, die zorgen voor nieuwe inzichten en scherpte.

Betrokkenheid werkt samen met:

Johan de Jong - trainer en (organisatie)coach www.healthycc.nl/johan-de-jong/

Miranda van der Endt - loopbaancoach en psycholoog

Klantbeleving

Sinds eind 2017 ben ik de trotse voorzitter van stichting The Touchables. Wij zijn een enthousiaste communitity van professionals die zich inzetten voor een optimale klantbeleving. Onze leden zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren. Wij hebben allemaal 1 ding gemeen: we proberen emotionele klantbeleving voorop te zetten in onze eigen werkomgeving en willen anderen inspireren door het organiseren van inspiratiesessies en challenges. Je bent welkom bij ons volgende event of laten ons graag uitnodigen voor een inspiratie-bijeenkomst: zie www.thetouchables.nl

Gezin

Naast mijn passie voor mijn werk en klantbeleving heb ik een prachtig gezin. Getrouwd met Bor, Samen hebben wij drie prachtige kinderen; Elisa (16) Julian (13) en Emma (6). We wonen in Uitgeest met onze drie katten en vijf kippen. Wij zijn veel buiten te vinden, in onze tuin, op het strand en bij het bos in Schoor.