Zie de mens, betrokkenheid werkt!

Leef je mooiste (werk)leven. Bel 06-41574992

Over Betrokkenheidwerkt!

Eind 2015 is Betrokkenheidwerkt gestart vanuit het belang voor de aanwezigheid van de menselijke factor in organisaties. Digitalisering is een must, maar organisaties bestaan uit mensen. Voor het optimaliseren van resultaat is het van belang om aandacht te hebben voor elkaar, voor werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en voor mensgericht leiderschap.

Na oprichting van Betrokkenheidwerkt opgeleid en werkzaam als systemisch (organisatie)coach en interimmanager. Samen werken aan een gezonde wereld.

Opdrachtgever aan het woord

"Josée heeft gedurende een jaar op interim basis het reguliere uitzendbedrijf van Start People geleid. Door haar diepgaande kennis van de branche is ze snel 'in control' gekomen. Door haar natuurlijke combinatie van resultaatgerichtheid en 'people management' heeft ze uitstekende resultaten laten zien op gebied van klantontwikkeling, omzetgroei en medewerkertevredenheid. Daarnaast is het gewoon een fijn mens om mee te werken!"

Ronald Luijckx, opdrachtgever Start People

Over Josée

Op 9 juli 1969 ben ik geboren als Josée Daniëlle Blanken in Uitgeest. De middelste van drie dochters; een verbinder in hart en nieren. Enthousiast, betrokken en verlegen. Belangrijke waarden zijn voor mij rechtvaardigheid, eerlijkheid, moed, gastbeleving en veiligheid. De afgelopen jaren heb ik geleerd om niet alleen de ander, maar ook mijzelf de ruimte te geven. Contact met de ander begint met contact met mezelf.

Moeder van Elisa, Julian en Emma en ruim 25 jaar samen met Bor. Wij wonen in Uitgeest met onze 3 kinderen, 3 katten en hond Kosmo. Na mijn studie H.E.A.O. Commerciële Economie in Amsterdam ben ik gestart bij Tempo-Team. Ik kijk trots terug op mijn loopbaan binnen de uitzendbranche, waarvan 17 jaar binnen de Randstad Holding.