TRAINING


Een unieke 5-daagse training die start in september. Een training die samen met Miranda van der Endt, loopbaancoach en psycholoog is ontwikkeld. Wij geloven in authenciteit en (werk) doen waar je energie van krijgt. Een training waar jouw drijfveren, talent en ambitie centraal staat. Open voor individuele inschrijving en/of voor werkgevers. Zie de agenda en informatie op www.kusjezelfvrij.nl of bel op 06-41574992

Binnenkort lanceren wij onze unieke training Recruiten met je Hart, omdat recruiten vakmanschap vergt en het mensenwerk betreft. Nieuwsgierig, neem vooral contact met mij op, ik informeer je graag.

ORGANISATIE ONTWIKKELING

Mensen maken het verschil in de business. De ideale situatie is dat elke medewerker en elk team met plezier en gemak de gewenste resultaten haalt en het potentieel wat altijd aanwezig is volledig benut. Vaak de uitzondering op de regel.

Medewerkers en teams kunnen onvoldoende functioneren als gevolg van onder andere:

  • onduidelijkheid over koers, missie en purpose van de organisatie en/of afdeling
  • een fusie, re-organisati of een veranderingsproces
  • problemen rond leiderschap
  • ontbreken van veiligheid en vertrouwen
  • onvoldoende externe (klant)focus
  • onderbezetting en retentievraagstukken

Dit zijn interne factoren die kunnen leiden tot een minder resultaat. Daarnaast zijn er externe omstandigheden die continue veranderen en die invloed hebben op resultaat. Wendbaarheid van organisaties is van belang om de ambitie niet alleen vandaag, maar ook (over)morgen te realiseren. Betrokkenheid werkt aan uw (verander)vraagstuk door mensgericht te organiseren. Hoe? Dat bespreek ik graag.

(TEAM) COACHING


Persoonlijke- en teamontwikkeling vanuit het organisatie - en persoonlijke vraagstuk. Ik ben gecertificieerd om te werken met MBTI (the Myers-Brigss Type Indicator) en vanuit DISC Drijfveren. Deze zijn beiden gebaseerd op de persoonlijkheidstype-theorie van Carl Jung en gaan in jouw drijfveren en aangeboren en aangeleerde voorkeuren.

Het traject start na een persoonlijke kennismaking met een feedbackgesprek of een groepstraining aan de hand van een persoonlijke rapport. Ben je geen fan van een vragenlijst of heb je ervaring met een ander persoonlijkheidstheorie zoals Insights of Enneagram, dan sluit ik aan op deze modellen. Er is altijd sprake van maatwerk. Mijn aanpak kenmerkt zich als persoonlijk, systemisch, betrokken, nieuwsgierig, praktisch, resultaatgericht en verrassend. Want ieder mens en ieder teamlid is uniek en dit talent en deze eigenheid mag gezien worden. Want mensen maken de business! Ik daag jou en je team graag uit om jezelf te laten zien en de ander te willen ontmoeten.