(TEAM) COACHING


Persoonlijke- en teamontwikkeling vanuit jouw organisatie - en persoonlijke vraagstuk. Ik ben gecertificieerd MBTI (Myers-Brigss Type Indicator) Coach en DISC Drijfveren Specialist. Beiden zijn gebaseerd op de persoonlijkheidstype-theorie van Carl Jung en gaan in op jouw drijfveren en aangeboren en aangeleerde voorkeuren.

Het traject start na een persoonlijke kennismaking met een feedbackgesprek of een groepstraining aan de hand van praktijkvoorbeelden, interactie en met een persoonlijke rapport. Heb je ervaring met een ander persoonlijkheidstheorie zoals Insights of Enneagram, dan sluit ik aan op wat reeds gebruikt wordt. Er is altijd sprake van maatwerk en mijn aanpak kenmerkt zich als persoonlijk, systemisch, betrokken, nieuwsgierig, praktisch, resultaatgericht en verrassend. Want ieder mens en ieder teamlid is uniek en dit talent en deze eigenheid mag gezien worden. Want mensen maken de business! Ik daag jou en je team graag uit om jezelf te laten zien.

ORGANISATIE ONTWIKKELING

Mensen maken het verschil in de business. De ideale situatie is dat elke medewerker en elk team met plezier en gemak de gewenste resultaten haalt en het talent en het potentieel wat aanwezig is benut.

Medewerkers en teams kunnen onvoldoende functioneren als gevolg van onder andere:

  • onduidelijkheid over koers, missie en purpose van de organisatie en/of afdeling
  • een fusie, re-organisatie of een ander veranderingsproces
  • leiderschapsvraagstukken
  • ontbreken van veiligheid en vertrouwen
  • onvoldoende externe (klant)focus
  • uitblijven resultaat
  • onderbezetting en retentievraagstukken

Dit zijn interne factoren die kunnen leiden tot een verminderd resultaat. Daarnaast zijn er externe omstandigheden die continue veranderen en die invloed hebben op resultaat. Wendbaarheid van organisaties is van belang om de ambitie niet alleen vandaag, maar ook (over)morgen te realiseren. Betrokkenheid werkt aan uw (verander)vraagstuk en aan rendement door mensgericht te organiseren.

TRAINING


Recruiten met je Hart

Trots ben ik op training Recruiten met je Hart. Deze start in november en is ontwikkeld samen met Johan de Jong. Recruitment is mensenwerk en vraagt om meesterschap en persoonlijk leiderschap. Het proces is de basis, de mens maakt het verschil. Zie de mens!

De huidige arbeidsmarkt vraagt om verbinding te maken met de ander en dus met jezelf. Onze training wordt opgezet vanuit een systemisch perspectief en werkt aan ontwikkeling van de recruiter en aan resultaat. Nieuwsgierig? Zie www.recruitenmetjehart.nl

Ben jij de beste versie van jezelf?

Een unieke aanpak die samen met Miranda van der Endt, loopbaancoach en psycholoog is ontwikkeld. Wij geloven in authenciteit en (werk) doen waar je energie van krijgt. Daarom aandacht voor jouw drijfveren, talent en ambitie. Je bent het waard om de beste versie van jezelf te zijn. Meer informatie op www.kusjezelfvrij.nl