Video

Zie de mens

Ben jij in staat om de ander echt te zien. Of laat jij je je afleiden door je eigen (voor)oordelen?

Vanuit ervaring en ons familiesysteem, hebben we onze (voor)oordelen en onze voorkeuren. Het is de kunst om dit bewust te zijn en daarnaast dieper te kijken. Met nieuwe ogen te kijken. De mens zien met al zijn/haar talent.

Deze video inspireert mij elke keer weer.

Meer informatie? www.recruitenmetjehart.nl

Mijn verhaal


Groei, geniet & geef

straal met je aanwezigheid

en wees jezelf, altijd!

Dit is de tekst op het geboortekaartje van mijn oudste dochter Elisa, geboren op 21 juli in 2002, die tot op heden alles is wat onze wens voor haar was, namelijk zichzelf! Elke dag geeft, straalt en leert zij en gaat ze met vertrouwen de wereld tegemoet. Daar ben ik als moeder supertrots op. Een vraag die haar nu bezighoudt is: welke studie past bij mij en gaat deze studie een baan opleveren die er straks nog is. Wie weet het antwoord? Mijn antwoord op haar vraag; waar word je blij van? Voelt het goed? Doen!

Er is geen recept voor succes, de beste weg is om je "hart" te volgen en zelf te gaan ervaren of het een juiste keuze is door het simpelweg te gaan doen. Er is geen goed of fout. Alles en iedereen mag er zijn. Volg je gevoel, het is je kompas! Er is geen falen, je kan enkel leren.

Verandering begint bij jou!

  1. Gedicht

Blog

Een blog van een vriend, collega en leermeester; Johan de Jong. Over het concept Voor alles ben je Mens.