Groei, geniet & geef

straal met je aanwezigheid

en wees jezelf, altijd!

Dit is de tekst op het geboortekaartje van mijn oudste dochter Elisa, geboren op 21 juli in 2002, die tot op heden alles is wat onze wens voor haar was, namelijk zichzelf! Elke dag geeft, straalt en leert zij en gaat ze met vertrouwen de wereld tegemoet. En daar ben ik als moeder supertrots op. Een vraag die haar nu bezighoudt is: welke studie past bij mij en gaat deze studie een baan opleveren die er straks nog is. Wie weet het antwoord? Mijn antwoord op haar vraag; waar word je blij van? Voelt het goed? Doen!

Er is geen recept voor succes, de beste weg is om je "hart" te volgen en zelf te gaan ervaren of het een juiste keuze is door het simpelweg te gaan doen. Er is geen goed of fout. Ik zie graag meer authenciteit, diversiteit, eigenheid en "hart" in de business.

Publicatie

Elke 2 maanden publiceer ik een publicatie met mijn persoonlijke verhaal en inspiratiebronnen op het gebied van leiderschap, verandering, klantbeleving & persoonlijke ontwikkeling.

Aanmelding Publicatie

Inspiratie - Video

Een prachtige film over hokjesdenken. We doen allemaal aannames, maar blijf nieuwsgierig naar de mens. Neem de moeite om de ander te leren kennen, te begrijpen, laat je verrassen! Er is meer dan je ziet!