Wie is Josée 

Wie is de ondernemer achter Betrokkenheid Werkt? Enthousiast, positief, gedreven en geboren op 9 juli 1969 als Josée Daniëlle Blanken in Uitgeest als middelste van drie dochters. Trots op mijn ouders Theo & Karin; zij stonden aan de wieg van Betrokkenheid Werkt! Mijn professionele achtergrond? Na mijn studie H.E.A.O. Commerciële Economie in Amsterdam ben ik gestart bij Tempo-Team. Ik kijk terug op een mooie en professionele loopbaan binnen de uitzendbranche, waarvan 17 jaar bij de Randstad Holding. Gestart als intercedent en gestopt als directeur National Accounts en Sales.

Eind 2015 heb ik de keuze gemaakt om te starten als zelfstandig ondernemer. Een keuze vanuit mijn ervaring, talent, drijfveren, ambitie en passie. Omdat niet systemen, maar de medewerkers hét onderscheidend vermogen zijn. Ik zie graag meer "hart" in de business, dat gaat meer werkplezier opleveren én resultaat.  Begin 2018 ben ik als ondernemer aangesloten bij Impact on the Job. 

Trots op Krachtcatering 

Een project waar ik zeer trots op terugkijk. Een participatie-project, met als doel een baan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen de catering.  Waarom trots? Omdat er vele betrokken partijen betrokken waren bij dit langdurige project, die allemaal vanuit 1 doelstelling werkte: de baan voor de kandidaat. Wat ook is gelukt. En uiteindelijk heeft ons project een  Koninklijke onderscheiding opgeleverd. 

Gezin

Naast mijn passie voor mijn werk ben ik zeer gelukkig met mijn familie en gezin. Getrouwd met Bor, Samen hebben wij drie prachtige kinderen; Elisa (15) Julian (13) en Emma (6) 

Wij zijn veel buiten te vinden, in onze tuin, strand, bos, duin in onze vakantiewoning in Schoorl en/of in een stad een museum bezoek en lekker te wandelen.  Binnen is Netflix en Spotify populair. Wij houden van koken en lekker eten, mooie vakanties en muziek. In het weekend zijn wij trouwe toeschouwers langs de sportvelden. Zelf tennis ik en heb veel interesse in fotografie en social media.