GROEI VANUIT (BUSINESS)COACHING & TRAINING 

...OVER JOSÉE

Wie is de ondernemer achter Betrokkenheid Werkt? Ik stel mij graag aan u voor. Ik ben geboren op 9 juli 1969 als Josée Daniëlle Blanken in Uitgeest als middelste van drie dochters. Trots op mijn ouders Theo & Karin; zij stonden aan de wieg van Betrokkenheid Werkt! Getrouwd met Bor, hij werkt als ondernemer in de financiële branche. Samen hebben wij drie prachtige kinderen; Elisa (15) Julian (13) en Emma (5) en wonen wij in een woonboerderij in Uitgeest.

Mijn professionele achtergrond? Na mijn studie H.E.A.O. Commerciële Economie in Amsterdam ben ik gestart bij Tempo-Team. Ik kijk terug op een mooie en professionele loopbaan binnen de Randstad Holding van 17 jaar als intercedent, sr. manager, key-accountmanager, branchedirecteur Hospitality en regio-directeur Groot-Amsterdam. Met veel plezier heb ik gewerkt met diverse teams, toonaangevende klanten en aan mooie projecten. Na Tempo-Team heb ik bij Olympia Uitzendbureau gewerkt als MT-functionaris als Directeur National Accounts. Ik heb ruime leidinggevende ervaring en kennis van  branches Hospitality, Logistiek, Overheid (sociaal domein) en Zakelijke (Financiële) Dienstverlening. De rode draad in mijn loopbaan: werk, mensen, teams, samenwerking, ondernemen, verbinden, organiseren, sales, duurzaamheid en hostmanship.

Eind 2015 heb ik de keuze gemaakt om te starten als zelfstandig ondernemer. Een keuze vanuit mijn ervaring, talent, drijfveren, ambitie en passie. Omdat niet systemen, maar de medewerkers hét onderscheidend vermogen zijn. Ik zie graag meer "hart" in de business, dat gaat meer werkplezier opleveren én resultaat. Sinds februari 2018 ben ik als partner aangesloten bij Impact on the Job, waar ik samen aan het team werk aan resultaat. Zie meer info: impactonthejob.nl

Krachtcatering 

Een project waar ik zeer trots op terugkijk. Een participatieproject, met als doel een baan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen de catering. En naast banen heeft dit een Koninklijke onderscheiding opgeleverd. 

Werk en Gezin

Naast een passie voor mensen, gedrag, gastvrijheid en werk is mijn basis een prachtig gezin. Wij zijn veel buiten te vinden. In onze tuin, strand, bos, duin en/of in een stad. Wij houden van lekker eten, mooie vakanties en muziek. In het weekend zijn wij trouwen toeschouwers veel langs de sportvelden. Zelf tennis ik en heb veel interesse in fotografie en social media.