GROEI VANUIT (BUSINESS)COACHING & TRAINING 

...REFERENTIES 

Jouw vraag is mijn uitgangspunt en samen bekijken we welke aanpak voor jou werkt. Ik streef naar het maximale resultaat voor jou, je team en organisatie. Daarbij is het mijn ambitie om de verwachtingen te overtreffen en na elke opdracht een nieuwe ambassadeur te hebben. Twee ambassadeurs aan het woord. Wellicht ben jij de volgende? Ik pak graag de handschoen op.


Ronald Luijckx

operationeel directeur Start People

 "Josée heeft gedurende een jaar op interim basis het reguliere uitzendbedrijf van Start People geleid. Door haar diepgaande kennis van de branche is ze snel 'in control' gekomen. Door haar natuurlijke combinatie van resultaatgerichtheid en 'people management' heeft ze uitstekende resultaten laten zien op gebied van klantontwikkeling, omzetgroei en medewerkertevredenheid. Daarnaast is het gewoon een fijn mens om mee te  werken!"

Rick van Beuningen

Adviseur klantbeleving bij Rabobank Maas en Waal & Probleemoplosser

Josée heeft mij en een aantal collega's in juni 2017 meegenomen in het verhaal van Hostmanship. Met een aanstekelijk enthousiasme wist ze ons te inspireren. Ik geloof in haar theorie en ben dan ook zeker van mening dat de workshop voor iedere organisatie van toegevoegde waarde is!